page-header
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Να γνωριστούμε! Είμαι ο Νίκος Αντωνίου

Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής & Eπιχειρηματίας

Λίγα λόγια για μένα

Το πάθος μου είναι η δημιουργία νέων επιχειρήσεων! Το σημαντικότερο πράγμα είναι όμως να αγαπάς αυτό που κάνεις, για να μην το κάνεις αγγαρεία. Κάθε επιχείρηση ξεκινάει με μια ιδέα. Η ανεύρεση όμως της “ιδέας” είναι ίσως από τα δυσκολότερα πράγματα για πολλούς ανθρώπους και κυρίως τους νέους που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον επαγγελματικό χώρο. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν. Μπερδεύονται και τελικά βαλτώνουν. Στόχος μου να βοηθήσω και να εμπνεύσω όλο και περισσότερους νέους επιχειρηματίες και μη, να κάνουν τις σωστές επιλογές!

Στη σταδιοδορομία μου, έχω συνεργαστεί με αρκετές επιχειρήσεις ανεξαρτήτου επαγγελματικού τομέα, προσφέροντάς τους πολύτιμη βοήθεια σε διάφορα επιχειρηματικά ζητήματα. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος της επιτυχίας τους καθώς και της απόλυτης εμπιστοσύνης με την οποία περιβάλλουν τόσο εμένα προσωπικά όσο και τις εταιρείες που διευθύνω. Είμαι επίσης Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΕΚ) από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ) με αριθμό ΣΕΠ003352 και συγγραφέας με portfolio 80 άρθρων. Από εργαζόμενος ως το 2013 και με ελάχιστα χρήματα στο τραπεζικό μου λογαριασμό, κατάφερα μέσα σε λίγα χρόνια με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά να δημιουργήσω επιτυχημένες επιχειρήσεις με ποιοτικές υπηρεσίες!

Εκπαίδευση
2009
University of Ioannina (Greece)

BS, Department of Cultural Heritage Management and New Technologies.

2009
ECDL Foundation

Concepts of IT, Using the Computer and Managing Files, Word Processing,Spreadsheets, Databases, Presentations, Information and Communication.

2019
LCCI - International Qualifications From EDI

Certificate in Bookkeeping and Accounts – Accounting.

2019
Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου

Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης

Επαγγελματική Εμπειρία
2009
Accountant at A. Polyviou Constructions Ltd

Bookkeeping, Accounting, Payments, Invoices, Receipts, Payslips, Social Securities, V.A.T, Income Taxes, Court Management and Operating Costs management.

2013
Managing Director at Transfer Solutions Ltd

Η Transfer Solutions Ltd είναι ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο το οποίο ιδρύθηκε το 2013 και αναλαμβάνει τη γραμματειακή και τηλεφωνική υποστήριξη ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων ανεξαρτήτου μεγέθους σε όλη την Κύπρο.

2017
Managing Director at Mediatop Advertising

Η Mediatop Advertising ως Digital Marketing Agency προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Digital Marketing και Social Media Marketing.

2019
Founder at Business Lab

Το Business Lab δημιουργήθηκε για να προσφέρει χρήσιμες συμβουλές και αποτελεσματικές τεχνικές, σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών, τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ της επιχείρησής σας!

Γνώσεις & Δεξιότητες
Customer Service
98%
Marketing Strategy
90%
Business Intelligence
92%
Digital Marketing
85%
 • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 2014

  Social Media Management & Internet Marketing

 • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 2016

  Ανάπτυξη πωλήσεων με τη χρήση εφαρμοσμένου διαδικτυακού μάρκετινγκ. (e-Marketing)

 • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 2017

  Ανάπτυξη εταιρικού e-shop για αύξηση και διαχείριση πωλήσεων

 • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 2018

  1. Εφαρμοσμένη Βελτιστοποίηση Διαδικτυακής Παρουσίας για Αύξηση Πωλήσεων.
  2. Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων για Δημιουργία Πιστών Πελατών – CRM II
  3. Στρατηγική Ανάπτυξη Εταιρικής Ιστοσελίδας με τη Χρήση Καινοτόμου Τεχνολογίας.
  4. Εφαρμοσμένη Μοντελοποίηση και Ανάλυση Δεδομένων για Αποτελεσματική Οικονομική Διαχείριση (BI – Business Intelligence)
  5. Ανάπτυξη Πωλήσεων με τη χρήση Τεχνολογίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Κοινωνικών Δικτύων.
  6. Εφαρμογή και Συνολική Διαχείριση Μεθόδων Ποιότητας στην Επιχείρηση για Βελτίωση της Ανταγωνιστικότητας και Παραγωγικότητας | Total Quality Management
  7. Εφαρμοσμένη Στρατηγική Ανάπτυξης & Διαχείρισης της Πελατειακής Εμπειρίας | Customer Experience

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών μιας επιχείρησης!
page-header
Call Center
Transfer Solutions Ltd

Είναι ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο το οποίο ιδρύθηκε το 2013 και αναλαμβάνει τη γραμματειακή υποστήριξη ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων ανεξαρτήτου μεγέθους σε όλη την Κύπρο.

Read More
page-header
Digital Agency
Mediatop Advertising

Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Digital Marketing και Social Media Marketing. Έχει αναπτύξει μια εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών στο χώρο της online διαφήμισης και εγγυάται την ποιοτική παροχή των υπηρεσιών της.

Read More
page-header
Training Academy
Business Lab

Δημιουργήθηκε το 2019 για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στη βελτιώση της εξυπηρέτησης πελατών και του marketing, στην αύξηση πωλήσεων, στην οργάνωση και διοίκησή τους.

Read More
background
Get In Touch

Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες, θα χαρώ να επικοινωνήσεις μαζί μου!

  Back to top of page