Νίκος Αντωνίου

Είμαι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου με αριθμό ΣΕΠ003352 και αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας.

Τα τελευταία 10 χρόνια έχω ιδρύσει καινοτόμες επιχειρήσεις, αναπτύσσοντας νέες ιδέες στο χώρο της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης επιχειρήσεων με την δημιουργία της Transfer Solutions Call Center, της διαφήμισης και του μάρκετινγκ, με τη δημιουργία της Mediatop Advertising και στο χώρο της εκπαίδευσης και συμβουλευτικής επιχειρήσεων με τη δημιουργία του Business Lab.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, είναι Κάτοχος του Διπλώματος LCCI International Qualifications στη Λογιστική και του Διπλώματος ECDL στην Πληροφορική και στις Υπηρεσίες Διαδικτύου.

Έχει λάβει Πιστοποιήσεις στη χρήση εφαρμοσμένου διαδικτυακού μάρκετινγκ, στην ανάπτυξη εταιρικού e-shop, στην εφαρμοσμένη Βελτιστοποίηση Διαδικτυακής Παρουσίας, στη Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων για Δημιουργία Πιστών Πελατών - CRM II, στη Στρατηγική Ανάπτυξη Εταιρικής Ιστοσελίδας με τη Χρήση Καινοτόμου Τεχνολογίας, στην Εφαρμοσμένη Μοντελοποίηση και Ανάλυση Δεδομένων για Αποτελεσματική Οικονομική Διαχείριση (BI – Business Intelligence), στην Ανάπτυξη Πωλήσεων με τη χρήση Τεχνολογίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Κοινωνικών Δικτύων, στην Εφαρμογή και Συνολική Διαχείριση Μεθόδων Ποιότητας στην Επιχείρηση για Βελτίωση της Ανταγωνιστικότητας και Παραγωγικότητας και στην Εφαρμοσμένη Στρατηγική Ανάπτυξης & Διαχείρισης της Πελατειακής Εμπειρίας. (Customer Experience).

Ο Νίκος Αντωνίου έχει πάθος με τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων. Στόχος του είναι να βοηθήσει και να εμπνεύσει όλο και περισσότερους νέους επιχειρηματίες και μη, να κάνουν τις σωστές επιλογές. Από εργαζόμενος ως το 2013 και με ελάχιστα χρήματα στο τραπεζικό του λογαριασμό, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά να δημιουργήσει επιτυχημένες επιχειρήσεις.

Στη σταδιοδρομία του συνεργάστηκε με αρκετές επιχειρήσεις ανεξαρτήτου επαγγελματικού τομέα, προσφέροντάς τους πολύτιμη βοήθεια σε διάφορα επιχειρηματικά ζητήματα. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος της επιτυχίας τους καθώς και της απόλυτης εμπιστοσύνης με την οποία περιβάλλουν τόσο τον ίδιο προσωπικά όσο και τις εταιρείες που διευθύνει.

Meet our brands

Transfer Solutions Ltd

Η Transfer Solutions Call Center είναι ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο το οποίο ιδρύθηκε το 2013 και αναλαμβάνει την τηλεφωνική υποστήριξη ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων ανεξαρτήτου μεγέθους σε όλη την Κύπρο.

Mediatop Advertising Ltd

Είμαστε ένα Digital Marketing & Consulting Agency σε Κύπρο και Ελλάδα που απευθύνεται σε σύγχρονες επιχειρήσεις. Μια σύγχρονη εταιρεία που αποτελείται από έμπειρους marketers, δημιουργικούς designers, έξυπνους developers, πιστοποιημένους εκπαιδευτές επαγγελματικής κατάρτισης και επιχειρηματίες με μοναδικό σκοπό την ανάπτυξη και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και αναζητούμε διαρκώς τρόπους, καινοτόμες ιδέες, προτάσεις, λύσεις, μέσα και συνεργάτες για την καλύτερη προβολή και προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών στην αγορά, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην επιχειρηματικότητα.

Μάθε Πως Μπορούμε Να Βοηθήσουμε Την Επιχείρησή Σου

Προγραμμάτισε μια δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία μαζί μου