Ας γνωριστούμε

Είμαι πιστοποιημένος εκπαιδευτής επαγγελματικής κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ) και δραστηριοποιούμε επιχειρηματικά σχεδόν μια δεκαετία με τις δύο εταιρείες μου, την NivaCall και την Mediatop Agency.

Ως Business & Marketing Coach βοηθάω τους επιχειρηματίες και τις επιχειρήσεις να εφαρμόσουν αποτελεσματικές στρατηγικές μάρκετινγκ για να προσεγγίσουν το κοινό τους και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Εξειδικεύομαι στο Digital Marketing, στα Social Media, στο Content Marketing και στο Βranding. Με ισχυρό υπόβαθρο τόσο στις επιχειρήσεις, όσο και στη στρατηγική συνεργάζομαι στενά με τους πελάτες μου για να κατανοήσω τις ανάγκες τους και να αναπτύξω εξατομικευμένα σχέδια για την ανάπτυξη και την επιτυχία τους.

Είτε θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, είτε να αναπτύξετε μια υπάρχουσα είτε απλά να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες, είμαι εδώ για να σας υποστηρίξω και να σας καθοδηγήσω σε κάθε βήμα.

Μικρό Βιογραφικό

Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, είμαι Κάτοχος του Διπλώματος LCCI International Qualifications στη Λογιστική και του Διπλώματος ECDL στην Πληροφορική και στις Υπηρεσίες Διαδικτύου.

Έχει λάβει Πιστοποιήσεις στη χρήση εφαρμοσμένου διαδικτυακού μάρκετινγκ, στην ανάπτυξη εταιρικού e-shop, στην εφαρμοσμένη Βελτιστοποίηση Διαδικτυακής Παρουσίας, στη Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων για Δημιουργία Πιστών Πελατών - CRM II, στη Στρατηγική Ανάπτυξη Εταιρικής Ιστοσελίδας με τη Χρήση Καινοτόμου Τεχνολογίας, στην Εφαρμοσμένη Μοντελοποίηση και Ανάλυση Δεδομένων για Αποτελεσματική Οικονομική Διαχείριση (BI – Business Intelligence), στην Ανάπτυξη Πωλήσεων με τη χρήση Τεχνολογίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Κοινωνικών Δικτύων, στην Εφαρμογή και Συνολική Διαχείριση Μεθόδων Ποιότητας στην Επιχείρηση για Βελτίωση της Ανταγωνιστικότητας και Παραγωγικότητας και στην Εφαρμοσμένη Στρατηγική Ανάπτυξης & Διαχείρισης της Πελατειακής Εμπειρίας. (Customer Experience).

'Εχω πάθος με τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων. Στόχος μου είναι να βοηθήσω και να εμπνεύσω όλο και περισσότερους νέους επιχειρηματίες και μη, να κάνουν τις σωστές επιλογές. Από εργαζόμενος ως το 2013 και με ελάχιστα χρήματα στο τραπεζικό του λογαριασμό, κατάφερα μέσα σε λίγα χρόνια με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά να δημιουργήσω επιτυχημένες επιχειρήσεις.

Στη σταδιοδρομία μου συνεργάστηκα με αρκετές επιχειρήσεις ανεξαρτήτου επαγγελματικού τομέα, προσφέροντάς τους πολύτιμη βοήθεια σε διάφορα επιχειρηματικά ζητήματα. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος της επιτυχίας τους καθώς και της απόλυτης εμπιστοσύνης με την οποία περιβάλλουν τόσο εμένα προσωπικά όσο και τις εταιρείες που διευθύνω.

Our Happy Customers

Γνωστές επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν εμπιστευθεί τα brands που δημιουργήσαμε και εμένα προσωπικά. Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας. Ενδιαφέρομαι για την επιχείρησή τους όπως ακριβώς κάνω για τις δικές μου. Συνεργάζομαι με επιχειρηματίες για να πετύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους.

Κλείσε Δωρεάν Ραντεβού
Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πώς μπορώ να βοηθήσω εσένα και την επιχείρησή σου, θα χαρώ να επικοινωνήσεις μαζί μου.